Mašinka Tomáš a její svět.

Britská televizní série vzniká průběžně už od roku 1984. Vždy se natočí a odvysílá sada dílů, než se po nějaké době opět natáčí sada s volným pokračováním. Jednotlivé sady prokládají celovečerní filmy. Hlavní postavou je právě mašinka Tomáš, ale postav je zde mnohem více a většinou jde o postavičky ze světa dopravy. Takže lokomotivy, ale i autobusy traktory a jeřáby. Postavičky rozehrávají své příběhy a celá léta lákají děti k dobrodružstvím na televizní obrazovce. Mašinka Tomáš má lidský obličej, žije se svými přáteli na ostrově Sodor. Postavy seriálu, mašinky, vagonky, jeřáby mají lidské povahy a mluví. Zažívají spousty příběhů a dobrodružství. Pojďte navštívit svět Tomáše a jeho přátel a vybrat dětem nějaké dárečky, které je určitě potěší, protože mašinku Tomáše už všichni dobře znají z televize a je to jejich kamarád. Zde máme tu unikátní nabídku. Internetový obchod mašinka Tomáš hračky masinka-tomas.cz.

mašinka

Nabídka je pestrá a můžeme vybírat od hraček, které jsou vhodné pro ty nejmenší děti, po děti starší, kde se liší provedení hraček tak, aby vyhovovalo věku. Pro naše nejmenší můžeme koupit samostatnou mašinku, ale bude dobré ji rovnou doplnit o koleje a nějaké příslušenství, ideální bude sáhnout rovnou po celé sadě.

Bude opravdu stylové, pokud svému chlapečkovi pořídíte i mašinkové povlečení, uvidíte, že se bude do postýlky, nebo postele každý večer těšit.

mašinka

Děti mohou s oblíbenou mašinkou také cestovat, pod hlavičku si podloží tematické polštářky a budou se jim zdát určitě krásné mašinkové sníčky. Ani v bazénu, nebo na koupališti nebudou děti bez svého oblíbence. Mohou obléknout plavky s mašinkou. Oslava v duchu mašinky Tomáše nenadchne pouze vašeho malého oslavence, ale všechny jeho hosty. Kdo si může pusinku od čokolády otřít do ubrousku s mašinkou? Na dlouhé zimní večery jsou nejlepší omalovánky a puzzle s Tomášem a můžete také volit systém odměn, pokud bude dítě hodné, určitě si zaslouží novou samolepku s mašinkou. I do školy může vyrazit se svojí oblíbenou postavičkou. Alespoň se nebude bát nového prostředí, mašinka Tomáš na jeho školní batůžku mu dodá odvahu.


Jak bude reklama vypadat?
-
Kup si reklamu pod tímto článkem jen za 50 Kč
Zobrazit formulář pro nákup